تلویزیونهای LCD رایجترین نوع تلویزیونهای موجود در بازار است و به دلیل تنوع قیمت و اندازه، میان کاربران محبوبیت خاصی دارد. در این نوع تلویزیونها، مصرف برق کمتر از تلویزیونهای عادی بوده، کیفت تصاویر نیز بالاتر از بقیه است و مهمتر از همه اینکه نسبت به تلویزیونهای عادی اشعههای خطرناکی منتشر نمیکنند که به چشم آسیب بزند.
اما یکی از معایبی که این تلویزیونها دارند این است که نسبت به تلویزیونهای عادی طول عمر کمتری دارند. طول عمر در LCD ها حدود 16 هزار ساعت است ولی تلویزیونهای عادی میانگین 30 هزار ساعت کار میکنند.
HD به معنای کیفیت بالاست. تلویزیونهای HD، تلویزیونهایی هستند که دارای کیفیت صدا و تصاویر بهتر از تلویزیونهای عادی هستند. از مزایای این تلویزیونها میتوان به قابلیت اتصال به دستگاههای الکترونیکی، تصاویر شفاف، نمایش رنگ بیشتر، طول و عرض بیشتر تصاویر و صدای باکیفیت از چند کانال میتوان اشاره کرد.
فناوری OLED پدیدهای در دنیای تلویزیونها هستند. چراکه این تلویزیونها ضخامتی بهاندازهی یک برگه کاغذ دارند و بسیار سبک هستند. در کنار اینکه مصرف بسیار پایینی دارند. این تلویزیونها از تلویزیونها ال سی دی و ال ای دی پیشی گرفتهاند و آنها را به رده دوم و درجه دوم از بهترین تلویزیونها رساندهاند.
در مقایسه با سایر فناوریهای نورپردازی از پشت درخشندگی بیشتر این نوع تلویزیونها، سرعتبالای بازسازی صفحه و واکنش سریعتر به تغییر سیگنالها باعث میشود این تلویزیون برای نمایش فیلمهای سینمایی ایده آل باشد. همچنین مقاومت زیاد در برابر ضربه و چرخشهای ناگهانی، کارایی بالا در دماهای مختلف و شرایط گرمایی نامناسب و مصرف پایین انرژی به علت عدم استفاده از نور پسزمینه از دیگر مزایای تلویزیونهای OLED است.
تلویزیونهای پلاسما از تنوع کمتری به نسبت تلویزیونهای LCD برخوردارند؛ اما یک سری مزایا دارند که آنها عبارتاند از: دارای زاویه دید 180 درجهای هستند که میتوان در هر جای خانه که نشسته باشید تصاویر را بهدرستی ببینید. روشنایی تصاویر در پلاسماها بهصورت خودکار با روشنایی محیط تطابق پیدا میکند. پلاسماها بسیار باریک هستند اما مصرف برق آنها به نسبت LCD ها بالاتر است. این تلویزیونها درواقع نسل جدید از تلویزیونهای LCD هستند که تابش نور در آنها متفاوت است. همین امر موجب شده است که کیفیت تصاویر در ال ای دی ها بسیار متفاوت باشد با تصاویر در ال سی دی. تلویزیونهای LED در مقایسه با LCD ها از کنتراست تصویر بهتری برخوردارند. نمایشگرهای LED با بهرهگیری از فناوری نورهای رنگی یا RGB میتوانند از طریق تنظیم نوری که از پشت صفحهنمایش میتابد، رنگهای حقیقی تصویر را به نمایش درآورند. اندازه تلویزیونهای LED بین 40 تا 70 اینچ متغیر است و کمترین ضخامت آنها به 2.5 سانتیمتر میرسد. طول عمر در ال ای دی ها بسیار بالاست و تا حدود 100 هزار ساعت میرسد. مصرف برق در تلویزیونهای ال ای دی، کمترین مصرف در بین تمام تلویزیونهای HD است. علاوه بر این در ساخت این تلویزیونها از جیوه استفاده نمیشود لذا از بین بردن تلویزیونهای خرابشده به طبیعت ضرر نمیرساند.
پاسخ ها